søndag 18. oktober 2009

Skjerf og lue

Har begynt på julegavene, og fant et morsomt garn på Europris som heter Puff Puff fra Viking Garn. Garnet er IKKE godt å strikke av, men blir jo fint da... Til noen som liker rosa...

Det blir lue og skjerf av dette garnet:Det er ikke fullt så skapt rosa som på bildet :-) Oppskrift på lue og skjerf står på innsiden av banderolen.

Enda et My So Called Scarf på pinnene, dette er til en ung mann:Detalj:Strikket i Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka, 109 sort og 194 brun/grå/beige på pinner 7,5. Hvis du har lyst til å strikke dette skjerfet anbefaler jeg å gå inn på YouTube og søke på My So Called Scarf der, da får du vist hvordan du strikker dette mønsteret.

3 kommentarer:

Tino sa...

Hei
Det er lurt å begynne på julegavene tidlig. Heldig er den som får både lue og skjerf av deg.
Takk for hilsen.

God søndag :)

Nina sa...

Skjerfet ser deilig ut! Heldig den som får det! Og masse fin sokkestrikkinformasjon du har! Kanskje jeg våger meg på en tå-variant en gang etter å ha lest bloggen din!

God helg!!

Tine Elena Sele sa...

HELT ENIG! skulle lage lue av det men endte opp med et søt pannebånd! anbeales ikke! men det er veldig godt og kose med da, så jeg måtte strikke et lite koseteppe til megselv :)