mandag 12. april 2010

Sen påskeoppdatering

Det har vært påske, med masse koselig besøk! Barnebarn og døtre, kan man ha det mer koselig i påsken? Litt småting har blitt gjort også, men så var det dette med å ta bilder da. Vi farget en del garn, men jeg har ikke noen bilder av prosessen, bare resultatet. Det ble spunnet litt også, her er noen resultater:

Dette er litt hvitt BFL-garn, ganske tynt, totråds. 18g og 54m gir vel ca 300 m pr 100 g

Jeg hadde kjøpt 100 gram av dette BFL-garnet og vi farget resten i gul-orange-rødt. Planen var å få til et litt tykt entråds-garn og nesten-tove det slik at det ikke krøllet seg så ille. Det gikk ikke helt etter planen, men fargen ble jo flott :-)

Jeg skal nok finne på noe å strikke av dette etter hvert. Dette ble 81 gram og 149 meter, det skulle vel bli 184 meter på 100 gram. Ikke akkurat tynt kanskje :-)

Vi farget også noe lovikka-garn jeg hadde liggende fra Järbogarn.De to hespene til høyre var naturhvite og fikk rødt, blått og lilla på seg. De to til venstre var grå og fikk to ulike rødfarger. All fargingen er gjort med Kool Aid.

1 kommentar:

Mia sa...

Måste ju bara säga att det ser vällyckat ut din färg. Jag fick inte helt taget på Kool-Aid men dina garner blev ju så fina att det kanske vore värt ett försök till :)