fredag 15. april 2011

Bountiful

Jeg har spunnet opp 100 gram av BFL i fargen Bountiful. Dette skal bli et sjal/skjerf til tante :P

Fiberen flettet opp og lagt pent på bordet. Dette er 2 "fletter" à 100 gram:En av disse delt i 2 på langs 2 ganger. Nydelig fiber med fine farger!Denne fiberen ville liksom bli tynt - her entråds på rokken:Tvunnet og hespet opp. Det ble tre hesper fordi tråden røyk... Den øverste her er en rest som ble igjen på den ene spolen, den ble tvunnet med seg selv (andean plying) og fikk derfor veldig klare farger. Utrolig fin glans her før vasking.

Prøvde å ta bilder ute for å få frem fargene bedre, men det ble ikke helt bra det heller, skal prøve å få tatt bedre bilder når hespene er tørket etter vask. Fargene er liksom dypere enn jeg klarte å få frem på bildene her.

De siste 100 grammene skal spinnes tykkere. Litt usikker på hva det skal bli, men det vil nok passe til sjalet :)

2 kommentarer:

Mia sa...

Ser fint ut, andean ply, är det tretrådigt det också? Du har fått fart på rocken igen tror jag, hos mig står det lite stilla. Den andra färgade härvan med grönt i ser helläcker ut den också.
Ha en fin start på påsken :)

CosiFanTutta sa...

Hei, imponerende arbeid. Masse jobb allerede FØR du har begynt å strikke : ) Så får du det jo helt den tykkelsen du vil. Min mor har en rokk stående, men den er det tørka blomster på, hehe
Ha en fin påske